Schrijfcoaching

Veel ondernemers zien schrijven als een noodzakelijk kwaad. Dat is hartstikke jammer en waarschijnlijk zelfs een gemiste kans. Waarom? Nou, omdat zelfs mensen die zeggen dat ze teksten toch nooit lezen, niet om je teksten heen kunnen als ze meer over je bedrijf of je product te weten willen komen. Het is dus verstandig om je teksten toch de aandacht te geven die ze nodig hebben, want ze vormen het online visitekaartje van je bedrijf.

Rammelende teksten, teksten waar veel fouten en kromme zinnen in staan, of teksten zonder duidelijke structuur, worden (inderdaad!) bewezen minder goed gelezen. Met als gevolg dat de kans groot is dat je nu potentiële klanten en dus omzet misloopt. Gelukkig is er een oplossing: schrijfcoaching. Samen maken we een overtuigend verhaal van jouw teksten.

Meer weten?

Schrijfcoaching is speciaal bedoeld voor ondernemers met een beperkt budget. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Ja, ik wil meer weten over schrijfcoaching!

Eva van der Meer

Eva van der Meer_Leap Translations

Creatief vertaler en tekstschrijver voor kritische (internationale) bedrijven die geen teksten willen, maar een overtuigend verhaal.