Leap werkt met klanten die kritisch naar hun teksten kijken

In het digitale tijdperk waarin wij leven en werken, wordt onze wereld steeds kleiner. Bovendien richt praktisch elke organisatie zich tegenwoordig op een doelgroep die hoogopgeleid is en minstens even kritisch als jij. Heldere, creatieve tekst die ‘spreekt’ tot je doelgroep is daarom van essentieel belang als je een brede, multiculturele groep klanten wilt aanspreken. Jouw verhaal moet daarom zo scherp mogelijk worden neergezet in zowel je Engelse als Nederlandse communicatie. Alleen dan valt je bedrijf op en genereer je nieuwe klanten.

Wil jij meer weten over wat Leap voor jou kan betekenen?

Geduldige tekstschrijver die kritisch meedenkt

Kwaliteitsteksten zijn maatwerk en mensenwerk

De kwaliteitsteksten van Leap zijn maatwerk en vooral mensenwerk. Leap’s gezicht Eva van der Meer is oprecht geïnteresseerd in jou als ondernemer. Ze schrijft en vertaalt elke tekst vanuit haar hart en is in staat het resultaat van haar werk vervolgens scherp te analyseren. Deze combinatie van gevoeligheid en scherpte vormen de kernwaarden van Leap:

Scherp & betrokken

De scherpte van Leap’s betrokkenheid uit zich in het feit dat zij doorvraagt en kritisch meedenkt, ook als ze merkt dat jij dat lastig vindt.

Elk project van Leap begint altijd met een grondige en doelgerichte voorbereiding. Die voorbereiding richt zich op de essentie van wat jij wil vertellen. Ze neemt de tijd om zich in te lezen en stelt de juiste vragen om zich in te kunnen leven in jouw verhaal en doelgroep.

Scherp & creatief

De scherpte van Leap’s creativiteit zit hem in haar vermogen om te acteren op papier. Leap zet jouw verhaal zó neer dat je doelgroep geprikkeld wordt en in actie komt, want voor minder doe ze het niet.

Als zij het verhaal en de doelgroep scherp heeft, onderzoekt ze wat de juiste toon is om je verhaal te vertellen. Leap kan een complex verhaal zó vertellen dat een hoogopgeleide doelgroep het met plezier leest, maar ze kan hetzelfde verhaal ook perfect afstemmen op een breed publiek.

Scherp & zorgvuldig

De scherpte van Leap’s zorgvuldigheid komt tot uitdrukking in haar perfectionisme als professional: je verhaal moet zo zijn opgeschreven dat het van begin tot eind klopt en dus overtuigt.

Zodra het verhaal staat, gebruikt Leap haar vakkundigheid om de tekst verder te verfijnen. Als creatief vertaler weet zij hoe subtiel de verschillen zijn waarin het ritme van de Engelse en Nederlandse taal van elkaar afwijken. En als tekstschrijver is zij in staat om precies genoeg te schaven aan een tekst tot die staat als een huis.